Vakuumipusseja käytetään pääasiassa elintarviketeollisuudessa lihan, kalan, vihannesten pakkaamiseen.

Vakuumipussit ovat valmistettu lujasta ja kestävästä materiaalista.
Säilömällä elintarvikkeet vakuumipussiin pitenee niiden säilyvyysaika huomattavasti.
Vakuumipussiin voi kätevästi pakata erilaiset lihat, kalat sekä vihannekset, marjat ja sienet.
Vakuumipusseista imetään ilma pois, bakterit eivät pääse lisääntymään ja siitä syystä säilyy ruoka tuoreena huomattavasti pidempään ja myös maut pysyvät pussin sisällä.
Vakuumipusseihin pakatut elintarvikkeet vievät myös vähemmän tilaa jääkaapissa tai pakkasessa.

Vakuumipusseja voidaan valmistaa eri materiaaleista, erilaisilla vahvuuksilla ja erikokoisina.
Meiltä saa vakuumipusseja myös painatuksella.

Lähetä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella.